tirsdag 3. februar 2009

Tirsdags trening

Da var vi kommet hjem etter en fin trening. Bender har fått trene med Annica i dag. Han går slalom, og bjeffer på slutten. Ellers så gikk det ganske bra, eller det må vell Annica svare for :) Jeg kjørte også en runde med han og farten er ikke helt opptimal, men han jobber bedre enn i høst/sommer.

Jeg kjørte med Cisco og det er jo et maraton i seg selv.Det er en helt annen måte å kjøre agility på. Det er fart det :) Vi har det veldig gøy, og det er utfordrene å kunne kjøre med en hund og kun tenke handling. Og med Cisco så er jo timing alfa omega. Det blir spennede å se til helga når vi drar til Moelv.

Saga trener også på de kombinasjonene som vi kjører. Nå er det godbit i en tøy pose som gjelder. Hun leker mye bedre og det er lettere å belønne en kun med godbit. Vi har en god del å jobbe med når det gjelder å få hun til å ta hinder når vi er i sving. Det blir bedre, og hun har bedre kapasitet enn Bender. Når det gjelder slalom så er det nå tre pinner som står rett så her går det fremover. I dag var det høyre slalom som var utfordringen og jeg måtte inn å flytte litt på pinnene for å få hun til å ta alle pinnene. Det funket kjempe fint på venstere side, men det tok noen runder før hun tok det. I og med jeg har sett den nye filmen til Susan Garrett så er jeg mindre redd for å feil og lar hunden teste litt mer. Ser ut som det gjør susen. Hun går veldig lavt og jobber fint forover. Jeg har vært veldig konsekvent på å belønne lavt, og det ser ut til å funke.

Ellers så hoppet Saga på det høyeste i dag og det var vell en av grunnen til at hun var litt tregere enn vanlig. Derfor trente vi en runde med hoppteknikk på begge hundene. Kun to hinder med 1,2 mellomrom og økende høyde. Belønner med godbit på lokk, ser ut til å funke fint. Hoppene til Saga er blitt litt bedre, men enda så hopper hun litt for høyt i forhold til hva hun trenger. Bender har fin hopptekknikk, selv om han i dag rev et hinder :)

Gleder oss masse til Moelv til helgen. Vi kjører tre damer og fem hunder, det blir liv det :)

Ingen kommentarer: