tirsdag 14. juli 2009

Oi for en dårlig blogger jeg er...

Vi har vært i en veldig hektisk periode. NKK stevnet og Lillehammer tur alt har gått kjempe fint. Ikke sånn agility messig for meg og hundene, men sosialt har det vært topp. Tida går stortsett til bryllupsting. Jeg må nok innrømme at det skal bli godt å kunne foksuere på noe annet enn bryllup etter bryllup og ferie er over.

Jeg har trent minimalt før stevnene så vi har mye å trene på fremover. Saga har hatt sin andre løpetid noe som jeg vil anse som veldig krevende denne gangen. En hund som skritter slalom er ganske tragisk å lite motiverende. En annen hund som igjen har bestemt seg for og ikke gå slalomen korrekt ved første forsøk, gjør at man for lyst til å stange hode i veggen. Men man får hva man høster. Ja vi får vell forsøke å få trent litt mer i høst.

Akkurat nå blir det hunderiet lagt litt på is til vi er ferdig med bryllupet og ferien. Funker dårlig for meg å stresse med begge ting samtidig og da kommer trening i andre rekke. Flaks at jeg bare har tenkt å gifte meg en gang i livet!

Ingen kommentarer: