mandag 2. november 2009

Kurs kurs og kurs

Ja det har vært en del og jammen blir det ikke enda mer. Neste helg starter vi trinn 2 agility insturktør. Denne høsten har vært en veldig lærerik høst. I helga var vi fem instruktører som holdte klikkerkurs igjennom Gauldal. Det var ordentlig lærerikt å se andre hunder og eiere komme i gang med trening eller trene på en litt annen måte. Også er det trygt for en som er ny som instruktør og få være med noen har gjort dette før. For ikke å snakke om hvor inspirerende det er å se andre trene.

Bare i løpet av helga har jeg hatt noen flotte shaping øvelser med Saga. Jeg har som mål å få litt mer fortgang på treninga. Det er jo stort sett bare mørkt og kaldt nå, så må få brukt tida på nå mer fornuftig. Veldig lenge siden jeg har trent utgangsstilling med boks, men det hadde jammen ikke lille tupsen glemt og det var jo faktisk fremgang uten å ha trent en stund.

Bender er for tiden til mamma og Cisco har vært hos oss siden tirsdag. Flott hund, men jeg liker nok best de søte små. Mindre søl og mindre rot. I dag har vi vært ute og jogget så nå er det ro i leiren.

Ingen kommentarer: