torsdag 24. april 2008

Så var det på'n igjen

Bender var ganske sliten etter helgen. Han hadde jo også besøk av Yes i to dager, også kom Asa og var i to dager. Og med kurs så ikke rart han var sliten. Trente litt vippe med puffer hjemme på mandag. Etter innspirasjon fra søsteren til Yes så ordnet jeg meg med mini vippe for å trene lyd og frivelig vipp. Artig var det gjør seg ikke så mye av lyd og vippet.

På onsdagsformiddag tok vi en svipptur nedenom Stavsøra for å trene litt kontaktfelt og pølsa. Hadde laga en hjemme ordna pølse og hadde trent litt på det på tirsdagen. Lot Bender frivelig ta pølsa og det funka fint, ikke en feil. Må passe på og ikke la han feil så håper det går bra. Må bare huske at jeg tar den i fart neste gang når vi er på banen. Ellers så hadde han kjempe fine kontaktfelt på A-hinderet. Gjorde som Mija sa at han får ta selve feltet før vi øver på hele. Vet ikke helt hva jeg synes om å sende til skål, vet ikke helt hvordan det vil funke, men startet han etter han hadde spist opp. Slalomen gikk faktisk dårlig. Er ikke helt sikker på hva som er årsaken, mulig det bare var en dårlig dag. Han hoppet over pinner og tok to i slengen. Skal trene i triangel neste gang vi trener. Belønningen skal komme lavt og rett etter siste pinne, lett og glemme det.

Møtte Annica på Asko i halv sju tida og vi gjorde oss klare for og gjøre noen kombinasjoner. Vi tok 180 grader og 270 grader. En liten svenske sirkel ble det også. Kjørte med Asa og det var kjempe morsomt. Hun springer virkelig. Bender kan hvis han vil, men motivasjonen er litt lav om dagen. Vi tok også og gjorde noen stussøvelser fra helga. Ble litt høye hindrene til Annica, men lenge leve kreativiteten :) Asa trenger ro når hun skal kjøre slalom, men det er ikke mye igjen før det nærmer seg tre stk med vinklet åpning. Hun trenger ro for å konsentrere seg, men har håp for frøkna. Artig å se hvordan hun responderer på handlinga.

Ingen kommentarer: